Golf er muligt og glædeligt for nærmest alle!
I Møn Golfklub gør vi golf tilgængeligt og glædeligt
for flest mulige. Fra unge atleter til kronisk syge.

.

Læs om vores Prøvedage og Prøvemedlemskaber
– det er glæde, motion, fællesskab og pragtfuld natur!

.

Prøv om du kan genkende dig selv herunder:


.
.

Ny til golf?

Nogen siger det er svært at lære - de fleste siger det er svært ikke at blive grebet, når man lærer det af Richard Frances!
Vi vi gerne have at du bliver grebet med det samme, og er glade for at kunne tilbyde en begynderpakke med rig mulighed for træning, spil og hyggeligt samvær. Og golfkøllerne låner du af os.

Kvinder og Golf

Mænd skal der til, men ikke altid... Kvinder & Golf kommer igen i 2023! Mere om det efter nytår!
Damedag eller en runde golf med veninderne kan være et vidunderligt frikvarter fra de der mange gode herrer, som er så kloge på alting, og har så svært ved at tabe. (Foto fra starten i april 2022).

Juniorerne har det sjovt i MGK

Golf er sjov! Og golf er hygge og gode grin. Og så er det vildt at slå en lille kugle mere end 100 meter!
Vil du være den nye stjerne… eller bare have det super sjovt, sammen med gode kammerater og vores dejlige træner Richard? Ude i Møn Golfklub både griner, hygger og træner vi på en gang. Og hvis du har lyst til at blive professionel, så har vi en af landets bedste juniortrænere og et par landsholdsspillere 🙂

Siger knæene, at det tid at skifte sport?

Håndbold, fodbold, badminton... gør det ondt?
Du hører sikkert ofte om alle de professionelle fodboldspillere, som ser ud til at holde mere af golf end af fodbold. Og golf er virkelig sporten, når “karrieren” på fodboldholdet ikke holder længere. Golf belaster ikke kroppen, som mange andre sportsgrene, og man kan træne og nyde spillet til man bliver for gammel til næsten alt andet i livet.

Ung og for tung til sport – prøv lige golf!

Laura Davies og John Daly er to af de største i golfens historie. I mere end en forstand.
Nogle af verdens bedste golfspillere gennem tiden har været store folk. Golf er en sport der ikke belaster kroppen som de fleste andre sportsgrene, ikke kræver hurtighed. Om du har potentialet til at blive professionel er dog slet ikke vigtigt for os. Vi ved bare at man kan have store glæder og succesoplevelser med golf, som meget få andre sportsgrene tilbyder os der ikke ligner atleter.

På pension og så…?

I Møn golfklub får du god motion, stor natur og dejligt fællesskab i vores store seniorgruppe. Og noget at rive i, hvis du har lyst.
Vi er en stor og meget aktiv seniorgruppe i klubben.

Træt af kø i din klub?

Møn er ikke længere væk fra København, end at flere og flere vælger at køre sydpå for at få al den spilletid, som ikke længere kan fås i klubber omkring de større byer. Tag fx en runde efter arbejde fredag og en solopgangs-runde lørdag før du vender nordpå igen. Du kan være sikker på spilletid. […]

Kronisk sygdom?

Golf er en meget skånsom motionsform, som kan tilpasses hver enkelts særlige forudsætninger og udfordringer. Læs om vores særlige hold.
I Møn Golfklub tilbyder vi særlige introduktionsforløb og medlemskaber for dig som har kronisk sygdom. Golf er en meget skånsom motionsform, som kan tilpasses hver enkelts særlige forudsætninger og udfordringer. Læs om vores særlige hold.

Tilflytter

Mange flytter til Møn i disse år. Det forstår vi godt. Velkommen til vores – og din nye – dejlige ø, hvor naturen bare er større, tempoet roligere og hjælpsomheden er at finde overalt. Når du begynder at spekulere på at det kunne være rart at lære flere end dine nærmeste naboer at kende, så har vi to gode råd fra andre medlemmer, som er flyttet hertil. Det første er at få en hund….

Golf for dig med sommerhus

Du som har sommerhus på Møn eller i oplandet, har nok færre muligheder end os fastboende når/hvis du vil spille golf her. Men hvis du tilbringer mange af dine weekender og ferier i sommerhuset, så er det nok alligevel her på Møn, at du vil have bedst tid og mulighed for at spille eller prøve golf. Så…

Golfrejser er tæt på ren lykke

Det er få ferieformer der er så skønne og afslappende som golfrejser.
Golfrejser er aktiv ferie som ren feel good.  Planerne er lagt hjemmefra. Hver dag står man op til en dejlig morgenbuffet, for derefter at begive sig til rangen og varme lidt op før man tee’er ud til 18 hullers golf i godt selskab og i skøn natur – hvad enten det er på Bornholm eller Middelhavskysten.