Ny til golf?

Nogen siger det er svært at lære - de fleste siger det er svært ikke at blive grebet, når man lærer det af Richard Frances!

Golf er vanedannende i Møn Golfklub

Nogen siger det er svært at lære – med Richard som træner er det svært ikke at blive grebet!

Vi kommer til golfspillet med de mest forskellige forudsætninger og forventninger. Nogle af os drømmer om at komme på landsholdet, de fleste af os elsker bare at have en hobby, der giver os motion, frisk luft og dejligt samvær på en gang.

I Møn Golfklub tilbyder vi en virkelig nem, billig og helt uforpligtende måde, at prøve om golf er noget for dig:

Du kommer til en Prøvedag på tre timer med introduktion, træning, spil, grin, frokost og godt selskab. Og du låner selvfølgelig køller og bolde af os.  Hold på max 8-12 deltagere. Pris 299.- alt inkl.

Er du så blevet mere nysgerrig, kan du få pengene tilbage, og tage en måned som Prøvemedlem og fortsat låne udstyret og få træning og begynder-matches og komme på den store bane sammen med vores mentorer…

Find datoer, det fulde program og alt det du får med her… (KLIK)