Regionsgolf 2022

Hyg dig med Møn Golfklubs regionshold på alle niveauer

Møn Golfklub deltager her i 2022 med turneringshold på alle niveauer fra A til D i Regionsgolf Danmark. Du skal blot klikke på et af nedenanførte 4 stk. links for at se modstandere, kampdatoer, resultater og stilling for det hold, du ønsker at følge.

Følgende hold er således tilmeldt:

Senior D-hold med Viviane Petersen som holdkaptajn. Handicap 23,5 eller højere.
Alderskrav: Kvindelige deltager skal mindst være fyldt 45 år, og mandlige deltagere skal mindst være fyldt 50 år – i løbet af 2022.

Se pulje og aktuel stilling / kontakt Viviane

Senior C-hold med Jette Larsen som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 18,0

Se pulje og aktuel stilling / kontakt Jette

Veteran B-hold med Jens Erik Hammer som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 13.
Alderskrav: Kvindelige deltager skal mindst være fyldt 55 år, og mandlige deltagere skal mindst være fyldt 60 år – i løbet af 2022.

Se pulje og aktuel stilling / kontakt Jens Erik

Senior A-hold med Erik Pedersen som holdkaptajn. Her er der ingen handicapbegrænsninger.

Se pulje og aktuel stilling / kontakt Erik

Hvis du har et ønske om og har mulighed for at deltage på et af ovenanførte hold, kan du henvende dig til aktuelle holdkaptajn.

Matcherne afvikles under hyggelige former. Således er der sædvanligvis fællesspisning efter matcherne, som arrangeres af holdets kaptajn, hvor hjemmeklubben giver en genstand.

Hygge og god golf!

Erik Pedersen, koordinator