Regionsgolf 2024

Hyg dig med Møn Golfklubs regionshold på alle niveauer

.

Møn Golfklub deltager her i 2024 med turneringshold på alle niveauer fra A til D i Regionsgolf Danmark. Du skal blot klikke på et af nedenanførte 4 stk. links for at se pulje og aktuel stilling for det hold, du ønsker at følge.

Ideen med at Møn Golfklub har turneringshold på alle niveauer er naturligvis, at flest mulige golfspillere fra Møn Golfklub kan deltage i regionsturneringer og her møde jævnbyrdige modstandere. Hvis du har et ønske om og har mulighed for at deltage på et af nedenanførte hold, kan du henvende dig til aktuelle holdkaptajn eksempelvis ved at klikke på kaptajnens link i nedenanførte.

Følgende hold er således tilmeldt:

  • Senior D-hold med Marianne Mathiesen Larsen som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 23,5. Samtidigt skal kvindelige deltagere mindst være fyldt 45 år i løbet af 2024, medens mandlige deltagere mindst skal være fyldt 50 år i løbet af 2024.                             
  • Se pulje og aktuel stilling/kontakt Marianne

  • Veteran C-hold med Pamela Hammond som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 18,0. Samtidigt skal kvindelige deltagere mindst være fyldt 55 år i løbet af 2024, medens mandlige deltagere skal være fyldt mindst 60 år i løbet af 2024.                             
  • Se pulje og aktuel stilling/kontakt Pamela  
  • Superveteran B-hold med Jens Erik Hammer som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 13. Samtidigt skal kvindelige deltagere mindst være fyldt 65 år i løbet af 2024, medens mandlige deltagere mindst skal være fyldt 70 år i løbet af 2024.                  
  • Se pulje og aktuel stilling/kontakt Jens Erik
  • Senior A-hold med Erik Pedersen som holdkaptajn. Her er der ingen handicapbegrænsninger, men kvindelige deltagere skal mindst være fyldt 45 år i løbet af 2024, medens mandlige deltagere mindst skal være fyldt 50 år i løbet af 2024.                  
  • Se pulje og stilling/kontakt Erik

Matcherne afvikles under hyggelige former. Således er der sædvanligvis fællesspisning efter matcherne, som arrangeres af holdets kaptajn, hvor hjemmeklubben giver en genstand.

Hygge og god golf!

Erik Pedersen, koordinator


.