Kvinder og Golf

Mænd skal der til, men ikke altid... I foråret 2022 starter vi igen prøveforløb kun for kvinder. Med tid til andet end golf også.
Nyt hold – Kvinder og Golf (m.m.!)
Onsdag d. 27. april 2022 starter vi et skønt hold for kvinder som vil prøve golf i det bedste selskab – ingen mænd 😉
8 onsdage i træk gennem maj og juni mødes vi til træning og al mulig aktivitet og hygge – og 8 weekender i træk spiller vi på vores par-3 bane sammen, alle som vil.
Du låner alt udstyret af klubben og undervejs tager vi alle “golfkørekortet”, så vi kan spille golf på den store bane, på alle baner og rejse på golfferier.
Har du allerede golf hcp, er du selvfølgelig lige så velkommen i klubben, og vi skal gøre vores bedste for at du hurtigt finder gode spillemakkere. Har du lyst til konkurrence, så har vi adskillige klubhold tilmeldt turneringer.

Er du ny til golf, så hjælper vi dig – og også gerne dine veninder – godt i gang. Og selvfølgelig skal du spille alt det du vil med mændene. Vi har fx fælles senior-dage mandag og torsdag. Læs evt. mere under Ny til golf